Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Poletni glasbeni tabor GMS

/ODPOVEDANO/

Murska Sobota, 8.–15. julij 2020

V Murski Soboti bomo na 27. poletnem glasbenem taboru Glasbene mladine Slovenije gostili skladatelje, harmonikarje, violiste in godalne komorne zasedbe.

Mentorica in mentorji:
Maja Rome (viola)
Luka Juhart (harmonika, interpretacija sodobne glasbe)
Dušan Bavdek in Nenad Firšt (kompozicija)
Zoran Bičanin (komorna igra za godala)

Več o mentorjih najdete na tej povezavi.

Udeleženci bodo vsak dan obiskovali individualne ure pri predavateljih, hkrati pa vse vabimo na skupinska predavanja (zgodovina glasbe, oblikoslovje, kompozicijske tehnike …), ki jih pripravijo naši mentorji.

Na tečaje vabimo posameznike vseh starostnih skupin (učence, dijake in študente). Tečaji so odprti za vse, ki želijo izpopolniti svoje znanje in pridobiti nove izkušnje, ne glede na stopnjo dosežene izobrazbe. Za delo nam bodo na voljo učilnice v Glasbeni šoli Murska Sobota, ki je v neposredni bližini hotela.

Tudi letos bomo pripravili zaključne koncerte, na katerih se bodo udeleženci predstavili s svojim programom.

Kotizacija

Cena za individualne udeležence: 360 €
Cene za oblikovane komorne skupine so:
duo: 340 € / osebo
trio: 320 € / osebo
kvartet, kvintet: 300 € / osebo

Cena udeležbe na poletnem glasbenem taboru vključuje vse ure pri mentorjih in namestitev s polnim penzionom v hotelu 3*. Udeleženci tečaja bodo nameščeni v dvo- in troposteljnih sobah (z možnostjo doplačila za enoposteljno sobo). Kotizacijo je možno poravnati v dveh obrokih.  


Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 041 208 852 in na elektronskem naslovu uros.mijosek@glasbenamladina.si.

Pridružite se nam!
PRIJAVNICA

Izpolnite prijavnico in v kratkem boste na elektronski naslov prejeli potrditev rezervacije, navodila o plačilu in dodatne informacije o taboru.