Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Konferenca za mlade glasbenike v Berlinu (brezplačna udeležba!)

– Berlin, 8.-11. marec 2019 –
enCORE classical
Lab for new ways in classical music

 

Ste se že kdaj postavili v vlogo organizatorja kakšnega glasbenega dogodka? Kaj vse je treba storiti, preden se lotimo takšnega projekta? Kje sploh organizirati koncert in kako čim bolje nagovoriti (nove) poslušalce?

Če vas poleg izvajanja umetniške glasbe zanima tudi  glasbena produkcija oz. zakulisje organizacije koncertov, in ste stari med 18 in 29 let, vas vabimo k prijavi na konferenco enCORE classical – Lab for new ways in classical music, ki bo potekala v Berlinu med 8. in 11. marcem. Program je namenjen mladim (klasičnim) glasbenikom, ki jih zanima tudi zakulisje glasbene produkcije. Udeležba na konferenci je v celoti brezplačna (organizirani sta namestitev in prehrana, kriti so potni stroški).

Teme konference bodo: 
»Innovation in concert design and performance«,
»social activities through music« in
»musicians’ self- and project management.«

Prijavijo se lahko glasbeniki (instrumentalisti, pevci) stari med 18 in 29 let, ki jih zanima glasbena produkcija, so komunikativni in odprti za nova znanja in so pripravljeni tudi aktivno sodelovati na vseh dogodkih v času konference.

Več informacij najdete v uradnem pozivu Mednarodne zveze glasbenih mladin: JM International – enCORE Call for Participants. Besedilo je v angleškem jeziku, ki bo tudi uradni jezik konference.

Izpolnjeno prijavnico (enCORE Application Form), skupaj s kratkim motivacijskim pismom (največ pol strani), pošljite na uros.mijosek@glasbenamladina.si do 27. januarja 2019. Po potrebi bomo s kandidati opravili krajši razgovor (med 28. in 30. januarjem). Tako prijavnico kot motivacijsko pismo napišite v angleščini.

Za vsa vprašanja, nasvete in pomoč pri izpolnjevanju prijavnice (in pisanju motivacijskega pisma), smo vam na voljo na el. naslovu uros.mijosek@glasbenamladina.si oz. na številki 041 208 852.