Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

RAZPIS: GM oder v sezoni 2020/21

Spoštovani mladi glasbeniki,

Zaradi trenutne situacije, ki jo narekuje aktualni virus, bo razpis za GM oder v sezoni 2020/21 odprt do 24. maja.
V tem trenutku, ko še niso znani načrti o sproščanju ukrepov glede zbiranja ljudi na javnih mestih, razumemo, da je onemogočeno tudi delovanje komornih sestavov, zato bomo dogajanje pozorno spremljali in razpis (po potrebi) prilagodili tako, da boste prijavo s posnetki dopolnili takrat, ko bo skupno muziciranje (in snemanje posnetkov) spet mogoče.

Zveza Glasbene mladine Slovenije objavlja
RAZPIS
za sodelovanje v koncertnem ciklu GM oder v sezoni 2020/2021.

Razpis je odprt do nedelje, 24. maja 2020, do 24.00 ure.

>>> PRIJAVNICA-GM-ODER-2020-21 <<<


Koncertni cikel mladih GM ODER je serija koncertov, na katerih se predstavijo mladi glasbeniki ali komorne skupine (do največ 6 glasbenikov).
Na razpis se lahko prijavijo glasbenice in glasbeniki iz Slovenije in slovenske glasbenice in glasbeniki, ki živijo in delujejo v tujini in niso starejši od 25 let.
Koncertni spored naj bo v trajanju od 45 do 60 minut.
Spored mora vsebovati tudi delo/a nastalo/a v 20. oz. 21. stoletju. Vsaj četrtino sporeda morajo sestavljati dela slovenskih skladateljev.
Strokovna komisija bo pri izboru nastopajočih in oblikovanju celotnega cikla upoštevala izvajalske kvalitete, pestro zastopanost zasedb in izviren koncertni spored.

Prijavnico, skupaj s
1) POSNETKOM VAŠEGA NASTOPA (Avdio posnetek ne sme biti starejši od enega leta. Posnetek je lahko amaterski, poskrbite le, da bo čim bolj kakovosten.).
2) ŽIVLJENJEPISOM (Če prijavljate komorno zasedbo (duo-sekstet), nujno predstavite tudi delovanje zasedbe, ne le posameznikov.) ter
3) FOTOGRAFIJO

pošljite na glasna@glasbenamladina.si do nedelje, 24. maja 2020, do 24.00 ure.

Prosimo vas, da datoteke, ki presegajo 20 MB, naložite v enega od javno dostopnih spletnih oblakov (Dropbox, WeTransfer ali Google Drive) in nam sporočite povezavo do le-teh. 

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na zgornjem el. naslovu ali na telefonski številki 041 208 852 (Uroš Mijošek, producent glasbenega programa).

>>> PRIJAVNICA-GM-ODER-2020-21 <<<

foto: Eva Križaj