Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Razpis GM oder in Koncert, ki pride k vam

Zveza Glasbene mladine Slovenije objavlja

RAZPIS

za koncertni cikel GM ODER v sezoni 2014/2015.

Razpis je odprt do 27. maja. 2014.

PRIJAVNICA GM ODER 2013

Koncertni cikel mladih GM ODER je serija večernih koncertov v različnih slovenskih krajih in v tujini, na katerih se predstavijo mladi slovenski glasbeniki ali komorne skupine. Na razpis se lahko prijavijo glasbenice in glasbeniki ter komorne skupine iz Slovenije in slovenske glasbenice in glasbeniki, ki živijo in delujejo v tujini in niso starejši od 25 let.

Strokovna komisija bo pri izboru, poleg preverjenih izvajalskih kvalitet in zanimivosti sporedov, upoštevala tudi pestro zastopanost glasbil in predvsem izviren koncertni spored, ki mora vsebovati polovico glasbenih del iz 20. in 21. stoletja in vsaj četrtino del slovenskih skladateljev.

Strokovna komisija bo pri izbiri sodelujočih upoštevala samo prijavnice z vsemi prilogami, ki bodo prispele po pošti na naslov: Zveza Glasbene mladine Slovenije, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana do 25. 5. 2013 ali po elektronski pošti na glasna@glasbenamladina.si.

Zveza Glasbene mladine Slovenije vsem izbranim glasbenicam in glasbenikom ter komornim skupinam zagotavlja serijo najmanj treh koncertov v Sloveniji in tujini v sezoni 2013/2014.