Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Poletni glasbeni tabor GMS 2021

Murska Sobota, 7.–14. julij 2021

V Murski Soboti bomo na 27. poletnem glasbenem taboru Glasbene mladine Slovenije gostili skladatelje, harmonikarje, violiste in godalne komorne zasedbe.

Tečaji so odprti za vse, ki želijo izpopolniti svoje znanje in pridobiti nove izkušnje, ne glede na stopnjo dosežene izobrazbe.

Mentorica in mentorji:
Maja Rome (viola)
Luka Juhart (harmonika, interpretacija sodobne glasbe)
Dušan Bavdek in Nenad Firšt (kompozicija)
Zoran Bičanin (komorna igra za godala)

Več o mentorjih najdete na tej povezavi.

Udeleženci bodo vsak dan obiskovali individualne ure pri predavateljih, hkrati pa bomo za vse udeležence (v primerno velikih skupinah) pripravili predavanja o zgodovini glasbe, oblikoslovju, kompozicijskih tehnikah …

Na tečaje vabimo posameznike vseh starostnih skupin (učence, dijake in študente). Tečaji so odprti za vse, ki želijo izpopolniti svoje znanje in pridobiti nove izkušnje, ne glede na stopnjo dosežene izobrazbe. Za delo nam bodo na voljo učilnice v Glasbeni šoli Murska Sobota, ki je v neposredni bližini hotela.

Če nam bo zdravstvena situacija naklonjena, bomo pripravili zaključne koncerte, na katerih se bodo udeleženci predstavili s svojim programom.

***

Kotizacija

Cena za individualne udeležence: 360 €
Cene za oblikovane komorne skupine so:
duo: 340 € / osebo
trio: 320 € / osebo
kvartet, kvintet: 300 € / osebo

Cena udeležbe na poletnem glasbenem taboru vključuje vse ure pri mentorjih in namestitev s polnim penzionom v hotelu 3*. Udeleženci tečaja bodo nameščeni v dvo- in troposteljnih sobah (z možnostjo doplačila za enoposteljno sobo). Kotizacijo je možno poravnati v dveh obrokih.  

***

Pridružite se nam!
PRIJAVNICA

(na kratko opišite na kateri glasbeni šoli, pri kateremu učitelju, trajanje šolanja …)/short description of your music education

Izpolnite prijavnico in v kratkem boste na elektronski naslov prejeli potrditev rezervacije, navodila o plačilu in dodatne informacije o taboru.


Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski številki 041 208 852 in na elektronskem naslovu uros.mijosek@glasbenamladina.si.