Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

KONCERT V VAŠI ŠOLI – Koncert, ki pride k vam

Glasbeni programi, s pomočjo katerih pripravite kulturni dan v šoli!

POMEMBNO! Če bodo zaradi epidemiološke slike povezane s koronavirusom veljali drugačni pogoji in priporočila za izvedbo koncertov, jih bomo pri izvedbi v celoti upoštevali. Naša prva skrb bo namenjena zdravju obiskovalcev koncertov. 


***

Pripravljate glasbene vsebine za svoje učence?
Povabite v šolo glasbene umetnike!
Koncert, delavnica ali glasbena ustvarjalnica bo prišla k vam!

Programi iz cikla Koncert, ki pride k vam pomagajo mladim poslušalcem približati glasbo s kakovostno živo izvedbo. Programe izvajajo izbrani slovenski in tuji glasbeni umetniki ter jih je mogoče izvesti povsod – v dvorani, kulturnem domu, šolski avli, večji učilnici, galeriji, muzeju, cerkvi … v kateremkoli kraju. Glasbeni kulturno-vzgojni programi torej pridejo k vam. Izvajalci pripeljejo s seboj tudi vsa glasbila (razen klavirja) in večino potrebne opreme.

Programi v tem razdelku se razlikujejo po triadah. So različno dolgi (od 35 minut do 4 šolske ure – kulturni dan), prilagojeni starosti poslušalcev ter dopolnjujejo vzgojno-izobraževalno delo in pouk glasbene umetnosti. Vsi koncerti, delavnice in ustvarjalnice so komentirani. Nekatere je mogoče spremeniti tudi v kulturni dan. Kar nekaj programov in delavnic je mogoče s prilagoditvijo izvesti za več starostnih stopenj.

I. triada in predšolski otroci

II. triada

III. triada in srednješolci

Da boste lažje izbirali, smo vsakemu programu dodali podatke o ceni, trajanju in priporočljivem številu poslušalcev.

Za več izvedb določenega programa v enem dnevu omogočamo popust. Pri usklajevanju terminov upoštevamo želje in možnosti naročnika ter izvajalca.

Zaradi čim boljšega stika poslušalcev in izvajalcev programov priporočamo, da je v skupini, za katero naročate program, največ 120 mladih poslušalcev, podatek o priporočljivem številu poslušalcev pa navajamo pri vsakem programu.


Izberite program in termin izvedbe
ter
nas pokličite na telefonsko številko 041 208 852 ali 01 23 22 570
ali pišite na elektronski naslov branka.novak@glasbenamladina.si