Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

GM oder – razpis

Zveza Glasbene mladine Slovenije objavlja
RAZPIS
za sodelovanje v koncertnem ciklu
GM oder.

Razpis je odprt do 15. maja 2017.


Koncertni cikel mladih GM ODER je serija koncertov, na katerih se predstavijo mladi slovenski glasbeniki ali komorne skupine (do 6 glasbenikov).

Na razpis se lahko prijavijo glasbenice in glasbeniki ter komorne skupine iz Slovenije in slovenske glasbenice in glasbeniki, ki živijo in delujejo v tujini in niso starejši od 25 let.

Prijavnico, skupaj s
1) POSNETKOM VAŠEGA NASTOPA (Avdio ali video posnetek naj bo aktualen, star največ eno leto). Posnetki so lahko amaterski.
2) ŽIVLJENJEPISOM (Življenjepis naj vključuje predstavitev zasedbe in kratke življenjepise posameznikov)
ter FOTOGRAFIJO v visoki resoluciji pošljite na glasna@glasbenamladina.si do 15. maja 2017.

Prosimo vas, da datoteke, ki presegajo 20 MB, naložite v enega od javno dostopnih spletnih oblakov (Dropbox, WeTransfer ali Google Drive) in nam po el. pošti sporočite povezavo do le-teh.

Strokovna komisija bo pri izboru, poleg preverjenih izvajalskih kvalitet in zanimivosti sporedov upoštevala tudi pestro zastopanost glasbil in predvsem izviren koncertni spored (v trajanju od 45 do 60 minut), ki mora vsebovati polovico glasbenih del iz 20. in 21. stoletja in vsaj četrtino del slovenskih skladateljev.

Zveza Glasbene mladine Slovenije vsem izbranim glasbenicam in glasbenikom ter komornim skupinam zagotavlja serijo najmanj treh koncertnih datumov v sezoni 2017/2018.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na zgornjem el. naslovu ali na telefonski številki 041 208 852 (Uroš Mijošek, producent glasbenega programa).

Prijavnica GM oder 2017-2018