Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

RAZPIS GM ODER 2024/25 (PRIJAVNICA)

Koncertni cikel mladih GM ODER je serija koncertov, na katerih se predstavijo mladi glasbeniki ali komorne skupine (do največ 6 glasbenikov). Na razpis se lahko prijavijo glasbenice in glasbeniki iz Slovenije in slovenske glasbenice in glasbeniki, ki živijo in delujejo v tujini in niso starejši od 25 let.

Koncertni spored naj bo v trajanju od 45 do 60 minut.

Spored mora vsebovati tudi delo/a nastalo/a v 20. oz. 21. stoletju. Vsaj četrtino sporeda morajo sestavljati dela slovenskih skladateljev. Strokovna komisija bo pri izboru nastopajočih in oblikovanju celotnega cikla upoštevala izvajalske kvalitete, pestro zastopanost zasedb in izviren koncertni spored.

Izpolnite spodnjo prijavnico in pripnite povezavo do
1) POSNETKA VAŠEGA NASTOPA (posnetek ne sme biti starejši od enega leta, lahko je amaterski, poskrbite le, da bo čim bolj kakovosten.);
2) FOTOGRAFIJE

Datoteke naložite v enega od javno dostopnih spletnih oblakov (Dropbox, WeTransfer ali Google Drive) in v spodnjo prijavnico prilepite povezavo do le-teh. 

Razpis je odprt do 25. aprila 2024.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na naslovu uros.mijosek@glasbenamladina.si ali na telefonski številki 041 208 852 (Uroš Mijošek, producent glasbenega programa).


Navedite IME, PRIIMEK, DATUM ROJSTVA in GLASBILO.
Navedite tudi ime zasedbe (če obstaja).
Solisti - do največ 1500 znakov;
Komorne skupine - do največ 2500 znakov (navedite od kdaj skupina deluje).
Navedite IME in PRIIMEK SKLADATELJA, LETNICO ROJSTVA, NASLOV SKLADBE in približno DOLŽINO SKLADBE.
Npr: Benjamin Britten (1913–1976): Suita za harfo v C-duru, op. 83 (15')
Posnetek (avdio ali video) naj bo aktualen, star največ eno leto. Prilepite povezavo do posnetka in fotografije, ki ste ju naložili v enega od javno dostopnih spletnih oblakov (Dropbox, WeTransfer, Google Drive). Lahko objavite tudi povezavo do posnetka na YouTube (ali podobno).

Razpis je odprt do 25. aprila 2024 (do 23.59).